Cluburi / Sportivi / Particulari

Personalizăm produsele pentru tine, în funcție de necesitățile tale

Vă suntem recunoscători pentru susținerea voastră de-a lungul timpului și ne dorim să fim mereu aproape de nevoile dvs. Fie că doriți să petreceți timp în natură, să fiți gazdele unui eveniment sportiv sau faceți parte dintr-un club, noi vă punem la dispoziție echipamentul necesar. Astfel, vă propunem personalizarea articolelor în funcție de:

1. Dimensiunile dvs particulare – înălțime, greutate, lungime mâini / picioare, bust, etc.
De multe ori, dimensiunile standard ale brandurilor nu se potrivesc tuturor, ceea ce aduce dificultăți în găsirea hainelor potrivite, și mai ales în cazul echipamentului sportiv care are proprietăți specifice.


2. Imagine – logo, mesaje, imagini, etc.
Personalizăm articolele prin imprimare sau broderie, în funcție de necesitățile dvs: organizarea unui eveniment, apartenența într-un club / asociație, cadou pentru cineva drag, etc. Vă alegeți produsul, iar noi il personificăm prin crearea design-ului sau îl folosim direct pe cel pe care ni-l trimiteți.


3. Culoare
Atunci când aveți o culoare preferată și doriți să o purtați de fiecare dată, noi putem contribui la dorința dvs. Dispunem de o paleta diversificată de culori și ne dorim, să vă oferim produsul mult visat!

De-a lungul celor 20 de ani de experiență, Gravity a susținut diferite sporturi și evenimente, atât românești cât și internaționale. Am realizat echipamente personalizate pentru multe concursuri, asociații, cluburi și multe alte sectoare.

 

Pentru a comanda un articol sau mai multe, care nu sunt în stoc sau dacă doriți să personalizați, puteți completa următorul formular:

 {formbuilder:39367}

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii: contact@gravity-sportswear.com