Procedură de retur

PROCEDURA DE RETUR

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

RETUR PRIN CURIER pentru:

- Inlocuire marime: dacă doriți să schimbați mărimea pentru unul sau mai multe produse din comandă, se poate solicita înlocuirea directă a acestora, prin mail la contact@gravity-sportswear.com.
- Schimb produs sau culoare: In cazul schimbării culorii sau a produsului integral, este necesară returnarea articolului în cauză, cu restituirea contravalorii acestuia din partea Gravity și plasarea de către dvs. a unei noi comenzi cu produsele  dorite.

Iata cum sa procedati:


· Ne anuntati printr-un email la contact@gravity-sportswear.com de intentia de a schimba produsul, in conditiile mentionate
· Va confirmam disponibilitatea noului produs. Daca acesta nu este disponibil, veti returna produsul, gratuit daca este prima data. 


1. Trimit coletul prin posta

Pentru aceasta, notez detaliile: număr comandă, motiv retur, cu ce vreau să schimb, detalii cont bancar dacă doresc banii înapoi (IBAN, Titular cont, denumire Bancă).
Împachetez produsele (ambalajul original) și pregătesc coletul.

Adresă expediție retur:

GRAVITY / ARMAGADIS

Livezeni, Strada Lunga Nr 128, cod postal 547365, Jud Mures

 

2. Predau coletul curierului

Costurile de transport vor fi acoperite de client, excepție făcând primul retur si situațiile în care s-a efectuat o greșeală în cadrul procesului inițial de livrare al comenzii.
Primesc produsul schimbat sau contravaloarea* acestuia.


În momentul recepției coletului, ținând cont de politica de retur a produselor comercializate de Gravity, se va începe procesul de retur sau rambursare.

MODEL DE FORMULAR DE RETUR
În cazul în care doriţi să returnaţi produsul şi să primiţi contravaloarea acestuia, vă rugăm  să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email contact@gravity-sportswear.com împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă*

*Banii se virează în contul clientului în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Cele 14 zile se calculează din momentul procesării returului.

IMPORTANT: Primul Schimb Gratuit !

Pentru ca se poate intimpla ca marimile sa nu vi se potriveasca, culorile sa nu va placa sau pur si simplu pentru ca doriti sa schimbati produsul cu un altul, dorim sa va scutim de taxele de transport si va oferim posibilitatea de a schimba prima data produsul, gratuit. Anuntati-ne si noi trimitem curierul nostru pentru a ridica coletul.

Eventuale urmatoare schimburi sunt suportate de Dvs !
· Daca produsul nou este disponibil, noi vom trimite curierul sa ridice produsul si sa-l livreze la Gravity. Va rugam, Nu trimiteti prin alt curier. Coletul trimis astfel nu va fi receptionat !
· Noi vom receptiona produsul, ii vom verifica si vom trimite noul produs pe adresa Dvs.