Politica de precomanda

Supraproducția este o problemă uriașă în industria textila. Se estimează că în marile lanțuri de retail, aproximativ 10% din articole de îmbrăcăminte nu sunt vândute. Se fac cantități enorme de haine doar pentru a ajunge la depozitul de deșeuri. Acest lucru înseamnă material risipit, coloranți, impacturi excesive asupra mediului și așa mai departe. Unele branduri apelează la arderea producției în exces, pentru a face loc noilor colecții, fiind o lipsă de respect pentru persoanele care nu își pot permite haine, cât și pentru mediu; dar și lipsa de apreciere pentru produsele proprii.

Noi mergem în total altă direcție, deoarece iubim natura și ne dorim să o protejăm, adoptând astfel sistemul de precomandă. Motivul este simplu și durabil: putem estima în prealabil câte bucăți dintr-un anumit articol vom vinde, comandând ulterior cantități exacte. Acest lucru exclude supra producția.
Sistemul nostru de precomandă, conduce la o eficiență mai mare a resurselor și previne risipa de materii prime fără sens, dar, de asemenea, dă roade la final: creează mai puține materiale reziduale, ducând la costuri de producție mai mici pentru fiecare articol produs. Prin urmare, acest sistem ne îmbunătățește capacitatea de a oferi un preț corect clienților noștri, respectândîn același timp resursele naturale.

Prin precomandă, beneficiați de un discount de 10% din tarif!
Așadar, precomanda este pentru produsele care nu sunt momentan în stoc sau de sezon. Dumneavoastră plasați comanda în mod normal, vă rezervați modelul, mărimea și culoare care vi se potrivește, înainte ca articolul să apară în online.
Vă rugăm să rețineți faptul ca nu puteți anula precomanda, după ce aceasta a fost plasată. Totuși, există posibilitatea să schimbați articolul cu un alt produs care este deja pe stoc sau apare mai devreme. A doua alternativă, ar fi un credit valabil un an, care poate fi folosit în magazinul nostru online.
Avantajul achiziționării produselor prin precomanda este ca vă veți asigura mărimea fără a risca ca articolul să fie epuizat la scurt timp după ce apare în magazinul nostru online.

Va rugăm sa retineti faptul ca nu putem garanta data de livrare a produselor și rareori, pot apărea mici modificări, în principal din cauza aprovizionării cu țesături și a situației vamale actuale. Lucrăm neîncetat pentru găsi soluții de a preveni aceste nemulțumiri. Astfel, recomandăm acordarea unei atentii deosebite în momentul plasării precomenzii, deoarece nu rambursăm banii, în următoarele situații: posibile întârzieri, atunci când clientul se răzgândește, schimbarea mărimii sau anulare. Cu toate acestea, vă vom trimite notificări după precomandă, în momentul în care articolele dvs. sunt disponibile pentru livrare.
Veți proceda ca de obicei și veți efectua plata integrală atuncicând efectuați o precomandă. Comanda dvs. va fi expediată imediat cum vom produce aricolul solicitat, de obicei conform datei sugerate pe pagina produsului la momentul plasării comenzii.
În cazul în care nu mai aveți nevoie de produsul precomandat, veți primi un credit care poate fi folosit doar în magazinul nostru online.

*** Nu suntem responsabili pentru variațiile mici de culoare între ceea ce vedeți pe site și produsul livrat. Aceste diferente minore pot aparea din cauza unui lot nou de țesături sau lumina folosită atunci când a fost fotografiat produsul.

Pentru orice întrebări rămase fără răspuns din acești termeni, vărugam să ne contactați la adresa de email: ioana@gravity-sportswear.com