Livrare

MODALITATI DE LIVRARE


Livrarea se face prin curieratul rapif FAN CURIER in 24 sau maxim 48 ore, la orice destinatie din tara.
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei, pretul transportului este 19,90 lei.
Puteti alege livrarea la domiciliu, la locul de munca..., sau la sediul Fan Curier.
In cazul in care nu sunteti intr-una din localitatile in care exista sediu Fan Courier, la aceste costuri se adauga si 1 leu/ km de la cel mai apropiat punct Fan Courier si se calculeaza un singur sens .
Pentru a beneficia de livrarea gratuita si in aceast caz, puteti opta si pentru ridicarea de la sediul Fan Curier din localitatea cea mai apropiata domiciliului dumneavoastra. In caz contrar, veti plati 1 leu / km pina la domiciliul din comuna dumneavoastra.
Nu livram prin Posta Romana!DURATĂ LIVRARE :

Livrarea se va face de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.
Cumpărătorul este rugat să comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar, precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.
Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate: vă este comunicată în momentul plasării comenzii, dar și în mail-urile de confirmare. Gravity depune toate eforturile pentru a le livra în intervalul specificat. 

Livrarea mărfii se realizează în conformitate cu stocul existent, în maxim 7 zile lucrătoare.

După comanda plasată veți primi un e-mail cu produsele comandate, urmat de un e-mail de confirmare a expediției către adresa Dvs.
Livrari prin curierat rapid: Coletele sunt expediate de noi, dupa confirmarea comenzii, de luni pina vineri pina in jurul orelor 13:00-14:00. In cazuri extrem de rare, curierul poate ridica marfa pina la 17:00. In mod normal, in functie de ora de inregistrare a comenzii (inainte sau dupa ora 13:00), expedierea lor dureaza maxim 24h. Livrarea produselor se face, in marea majoritate a cazurilor, a doua
zi lucratoare, pina in ora 14:00. Exceptiile, intirzierile si eventualele probleme de livrare se datoreaza firmei de curierat si/sau agentului local care face livrarea catre Dvs. De regula, Simbata nu se fac livrari si ridicari de colete. Coletele expediate vineri sunt livrate de regula luni, posibil prin exceptie si simbata, in functie de curierul local. In caz de vreme nefavorabila, accidente sau in perioada
sarbatorilor, livrarea poate dura mai mult.