Protecția datelor personale

Datele dvs. personale la Gravity-Sportswear.com

Prin interacțiunea cu serviciile sau produsele Gravity este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită.

Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.
Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale.
Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri.
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs.
Deasemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu Gravity-Sportswear.com utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile.
Mai mult, am numit un Responsabil privind protecția datelor și puteți să-l contactați în legătură cu orice întrebare despre datele dvs. personale: contact@gravity-sportswear.com. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia Confvertical pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.

În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
• Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
• Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
• Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 3 ani;
• Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
• Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
• Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
• Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.

Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza ARMAGADIS SRL și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!